Wereldkampioen warmte-isolatie en veiligheid

  • Met RC3 of RC4 gecertificeerde veiligheid
  • UD-waarden tot ca. 0,47 W/(m²·K)
  • Standaard met 9-voudig veiligheidsslot

Een voordeur uit de premiumklasse: de ThermoCarbon. Een deur die voldoet aan al uw eisen op het gebied van veiligheid, warmte-isolatie, technische uitrusting en design. Wilt u geen compromissen sluiten en een voordeur die overal hoog op scoort? Dan is de ThermoCarbon de beste keuze voor u!

Uitmuntende warmte-Isolatie
De absolute winnaar op het gebied van warmte isolatie, de ThermoCarbon presteert hier met UD-waarden tot ca. 0,47 W/(m²·K). De 100mm thermisch onderbroken aluminium deurvleugel en de 111mm dikke kozijnen dragen hier aan bij. De thermische onderbreking en met carbon-glasvezels versterkt composiet-vleugelprofiel zorgt voor een hoge stabiliteit. Tevens zorgt dit voor een grotere stijfheid en stootweerstand. Daarnaast heeft de ThermoCarbon een betere geluidsisolatie dan alle andere deuren, namelijk: RW,P tot 34 dB. 

Topklasse beveiliging
Staat veiligheid bovenaan uw wensenlijst? Dan gaat de ThermoCarbon hier volledig aan voldoen. Met zijn 9-voudige vergrendeling houdt hij alles buiten de deur. Bij het vergrendelen draaien 5 stalen draaigrendels en 4 boutgrendels in de roestvrijstalen sluitplaten. Deze ultieme beveiliging beschermt uw deur met slechts één draai van de sleutel. De profielcilinder heeft een anti-picking systeem, doorboorbeveiliging en een nood- en gevarenfunctie. Het verzonken veiligheidsrozet aan de buitenzijde beschermt de profielcilinder extra tegen doorboren. Mocht dit nog niet voldoende zijn dan kunt u de standaard met RC 3 uitgeruste voordeur uitrusten met een RC 4-veiligheidsuitrusting.

U kunt kiezen tussen verschillende motieven, kleuren en designs. Opties zijn er genoeg, u kunt de ThermoCarbon voordeur samenstellen naar wens. Maak uw deur bijvoorbeeld extra luxe met een vingerafdrukscan. 

Vraag naar meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan, wij denken graag met u mee!

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk onze andere deuren

VaNi-Finance

Wilt u een nieuwe garagedeur maar heeft u niet genoeg budget? Met een VaNi-Finance plan betaalt u een vast laag bedrag per maand! 

Meer informatie

Nick van Nieuwenhuizen
Directeur

Jupiterweg 32
3893 GD Zeewolde
verkoop@vani-deuren.nl
(0341) 42 27 06

Contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte of advies op maat.