Wereldkampioen warmte-isolatie en veiligheid

  • Met RC3 of RC4 gecertificeerde veiligheid
  • UD-waarden tot ca. 0,47 W/(m²·K)
  • Standaard met 9-voudig veiligheidsslot

Een voordeur uit de premiumklasse: de ThermoCarbon. Een deur die voldoet aan al uw eisen op het gebied van veiligheid, warmte-isolatie, technische uitrusting en design. Wilt u geen compromissen sluiten en een voordeur die overal hoog op scoort? Dan is de ThermoCarbon de beste keuze voor u!

Uitmuntende warmte-Isolatie
De absolute winnaar op het gebied van warmte isolatie, de ThermoCarbon presteert hier met UD-waarden tot ca. 0,47 W/(m²·K). De 100mm thermisch onderbroken aluminium deurvleugel en de 111mm dikke kozijnen dragen hier aan bij. De thermische onderbreking en met carbon-glasvezels versterkt composiet-vleugelprofiel zorgt voor een hoge stabiliteit. Tevens zorgt dit voor een grotere stijfheid en stootweerstand. Daarnaast heeft de ThermoCarbon een betere geluidsisolatie dan alle andere deuren, namelijk: RW,P tot 34 dB. 

Topklasse beveiliging
Staat veiligheid bovenaan uw wensenlijst? Dan gaat de ThermoCarbon hier volledig aan voldoen. Met zijn 9-voudige vergrendeling houdt hij alles buiten de deur. Bij het vergrendelen draaien 5 stalen draaigrendels en 4 boutgrendels in de roestvrijstalen sluitplaten. Deze ultieme beveiliging beschermt uw deur met slechts één draai van de sleutel. De profielcilinder heeft een anti-picking systeem, doorboorbeveiliging en een nood- en gevarenfunctie. Het verzonken veiligheidsrozet aan de buitenzijde beschermt de profielcilinder extra tegen doorboren. Mocht dit nog niet voldoende zijn dan kunt u de standaard met RC 3 uitgeruste voordeur uitrusten met een RC 4-veiligheidsuitrusting.

U kunt kiezen tussen verschillende motieven, kleuren en designs. Opties zijn er genoeg, u kunt de ThermoCarbon voordeur samenstellen naar wens. Maak uw deur bijvoorbeeld extra luxe met een vingerafdrukscan. 

Vraag naar meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan, wij denken graag met u mee!

Meer informatie Offerte aanvragen

Bekijk onze andere voordeuren

VaNi-Finance

Wilt u een nieuwe voordeur maar heeft u niet genoeg spaargeld? Met een VaNi-Finance plan betaalt u een vast laag bedrag per maand! 

Meer informatie

Nick van Nieuwenhuizen
Directeur

Gratis inmeetservice
Advies en offerte op maat
Vakkundige montage
Betrouwbare Hörmann kwaliteit
Standaard 10 jaar garantie


Of het nu gaat om een elektrische sectionaaldeur, een klassieke kanteldeur of robuuste openslaande deuren. Wij zullen elke klant het juiste adviseren. 

Contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte of advies op maat