Al meer dan 35 jaar ervaring

  • Betrouwbare Hörmann kwaliteit
  • Vakkundige montage door Vani montageteam
  • Kwalitatieve een duurzame onderdelen

Groot assortiment dockequipment

Vani-Deuren biedt u energiezuinige oplossingen voor snelle en veilige bedrijfsprocessen. Al meer dan 35 zijn wij specialist in het vakkundig monteren en leveren van alles omtrent dockequipment. Met ons uitgebreide assortiment bieden wij u altijd de juiste oplossing:

  • Docklevellers: optimaliseren het hoogte- en afstandsverschil tussen het perron en de laadvloer van de vrachtwagen. 
  • Dockshelters: beschermen de goederen tegen weersinvloeden. Het uitbouwen van de laadperrons is hierdoor overbodig. 
  • Voorzetsluizen: een totaaloplossing. Een voorzetsluis bestaat uit een dockleveller en een dockshelter en worden buiten de hal gemonteerd. 

Optimaal logistiek proces

Het laden en lossen is een belangrijk proces binnen uw bedrijf. Door dit optimaal in te richten kunt u veel tijd en geld besparen. Wij leggen de juiste logistieke ingangen aan zodat vrachtwagens snel kunnen laden en lossen. Daarnaast leveren en monteren wij enkel onderdelen van Hörmann zodat wij de kwaliteit en de levensduur kunnen garanderen. Zo wordt het proces niet alleen optimaal, maar ook op een duurzame manier ingericht. 

Bekijk hieronder ons assortiment dockequipment. Meer informatie? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij denken graag met u mee!

Meer informatie Offerte aanvragen

Dockequipment

Bekijk onze andere deuren

Service & Onderhoud

Preventief onderhoud kan de levensduur van uw producten verlengen en hoge kosten besparen. Vani-Deuren verzorgd onderhoud, reparaties en storingen. 

Meer informatie

Nick van Nieuwenhuizen
Directeur

Gratis inmeetservice
Advies en offerte op maat
Vakkundige montage
Betrouwbare Hörmann kwaliteit
Standaard 10 jaar garantie


Of het nu gaat om een elektrische sectionaaldeur, een klassieke kanteldeur of robuuste openslaande deuren. Wij zullen elke klant het juiste adviseren. 

Contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte of advies op maat