Kwalitatief en betrouwbaar

  • Kwalitatief hoogwaardige bouwelementen
  • Hoge warmte isolatie (ca. 0,87 W/m²)
  • Standaard 5-voudig veiligheidsslot. 

De Thermo65 heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Bent u op zoek naar een eenvoudige, goed geïsoleerd en beveiligde voordeur? Dan is de Thermo65 de juiste keuze voor u. 

Isolatie
De Thermo65 voordeur van het kwaliteitsmerk Hörmann is gemaakt om lang mee te gaan. Naast duurzaam is deze deur ook goed geïsoleerd. De deur is gemaakt van een 65mm dik stalen deurblad inliggend vleugelprofiel en dikke opdekuitvoering voor een elegante look. De thermisch onderbroken 80mm aluminiumkozijnen en 20mm hoge thermisch onderbroken aluminiumkunststofdrempels zorgen voor een hoge warmte-isolatie. De deur heeft een warmte-isolatie van: UD-waarde tot ca. 0,87 W/(m²·K)*. Daarnaast is de deur 3-voudig afgedicht wat bescherming biedt tegen regen, wind en vuil. De deur sluit stil af dankzij de Softlock-dagschoot. 

Veiligheid
De Thermo65 is standaard uitgerust met een 5-voudig veiligheidsslot. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw inboedel en familie. Tevens is de scharnierzijde extra beveiligd, zo is het vrijwel onmogelijk om de deur uit het kozijn te tillen. De veiligheidsschuifrozet die u standaard krijgt bij Thermo65-deuren bemoeilijkt het forceren van de sluitcilinder. U kunt de deur eventueel nog extra beveiligen door deze uit te rusten met een RC 2-veiligheidsuitrusting. 

Opties zijn er genoeg, u kunt de voordeur samenstellen naar wens. U kunt kiezen tussen diverse motieven en kleuren. Maak uw deur bijvoorbeeld extra luxe met een automatisch slot met mechanische zelfvergrendeling. Zo schuiven de grendels automatisch uit wanneer de deur in het slot valt!

Vraag naar meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan, wij denken graag met u mee!

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk onze andere deuren

VaNi-Finance

Wilt u een nieuwe garagedeur maar heeft u niet genoeg budget? Met een VaNi-Finance plan betaalt u een vast laag bedrag per maand! 

Meer informatie

Nick van Nieuwenhuizen
Directeur

Jupiterweg 32
3893 GD Zeewolde
verkoop@vani-deuren.nl
(0341) 42 27 06

Contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte of advies op maat.