Roldeuren en rolhekken – economisch, robuust en betrouwbaar

Hörmann roldeuren en -rolhekken uit aluminium en staal zijn door hun eenvoudige constructie met slechts enkele componenten zeer rendabel. Afsluitingen die tijdens de dagelijkse werkzaamheden altijd weer hun waarde bewijzen! Roldeuren en rolhekken nemen bijna geen plaats in boven de dagopening. Ze worden compact opgewikkeld achter de latei. Aan de zijkant en onder het plafond gaat geen nuttige halruimte verloren.

De specialisatie van Hörmann in het construeren van roldeuren en rolhekken gaat verder dan de normale standaard. Het realiseren van speciale oplossingen behoort voor ons zeer vakkundige team tot de dagelijkse werkzaamheden.

Door de compacte constructie met max. 335 mm benodigde lateihoogte resp. inbouwdiepte, is het RollMatic rolhek bijzonder geschikt voor winkelafsluitingen met beperkte ruimte.

Deuren vormen regelmatig een groot deel van de bouwschil van het gebouw. Daarmee beschikken ze over een enorm potentieel om energie te besparen – Informatie over het terugverdienen van de investering en uitbreiding achteraf vindt u in het energiebesparingskompas van Hörmann.

Nick van Nieuwenhuizen
Directeur

Gratis inmeetservice
Advies en offerte op maat
Vakkundige montage
Betrouwbare Hörmann kwaliteit
Standaard 10 jaar garantie


Of het nu gaat om een elektrische sectionaaldeur, een klassieke kanteldeur of robuuste openslaande deuren. Wij zullen elke klant het juiste adviseren. 

Contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte of advies op maat