Veilig en ruimtebesparend

  • Hoge veiligheid
  • Innovatieve duurzame techniek
  • Ruimtebesparend

Hörmann roldeuren en rolhekken zijn gemaakt van aluminium en staal en bestaan uit verschillende componenten. De constructie is gemaakt van duurzame materialen en is robuust en betrouwbaar. 

Ruimtebesparend

De roldeuren en rolhekken zijn gemaakt om ruimte te besparen en zijn hierdoor geschikt voor veel inbouwsituaties. Bijvoorbeeld wanneer er geen mogelijkheid is om de ophanging aan het plafond te bevestigen. Ze nemen bijna geen ruimte in boven de dagopening en worden compact opgewikkeld achter de latei. Aan de zijkant en onder het plafond gaat hierdoor geen nuttige halruimte verloren. 

Onderhoudsarm

De Hörmann roldeuren en rolhekken zijn onderhoudsarm. Door het gebruik van kwalitatieve materialen en de eenvoudige constructie hebben de deuren weinig onderhoud nodig. Wanneer er onderhoud uitgevoerd moet worden is dit door de duurzame constructie zo uitgevoerd. Zo minimaliseren de service uren en daardoor de onderhoudskosten.

Interesse in een roldeur of rolhek? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Meer informatie Offerte aanvragen

Bekijk onze andere deuren

Service & Onderhoud

Preventief onderhoud kan de levensduur van uw producten verlengen en hoge kosten besparen. Vani-Deuren verzorgd onderhoud, reparaties en storingen. 

Meer informatie

Nick van Nieuwenhuizen
Directeur

Gratis inmeetservice
Advies en offerte op maat
Vakkundige montage
Betrouwbare Hörmann kwaliteit
Standaard 10 jaar garantie


Of het nu gaat om een elektrische sectionaaldeur, een klassieke kanteldeur of robuuste openslaande deuren. Wij zullen elke klant het juiste adviseren. 

Contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte of advies op maat