Veilig en ruimtebesparend

  • Hoge veiligheid
  • Innovatieve duurzame techniek
  • Ruimtebesparend

Hörmann roldeuren en rolhekken zijn gemaakt van aluminium en staal en bestaan uit verschillende componenten. De constructie is gemaakt van duurzame materialen en is robuust en betrouwbaar. 

Ruimtebesparend

De roldeuren en rolhekken zijn gemaakt om ruimte te besparen en zijn hierdoor geschikt voor veel inbouwsituaties. Bijvoorbeeld wanneer er geen mogelijkheid is om de ophanging aan het plafond te bevestigen. Ze nemen bijna geen ruimte in boven de dagopening en worden compact opgewikkeld achter de latei. Aan de zijkant en onder het plafond gaat hierdoor geen nuttige halruimte verloren. 

Onderhoudsarm

De Hörmann roldeuren en rolhekken zijn onderhoudsarm. Door het gebruik van kwalitatieve materialen en de eenvoudige constructie hebben de deuren weinig onderhoud nodig. Wanneer er onderhoud uitgevoerd moet worden is dit door de duurzame constructie zo uitgevoerd. Zo minimaliseren de service uren en daardoor de onderhoudskosten.

Interesse in een roldeur of rolhek? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk onze andere deuren

VaNi-Finance

Wilt u een nieuwe garagedeur maar heeft u niet genoeg budget? Met een VaNi-Finance plan betaalt u een vast laag bedrag per maand! 

Meer informatie

Nick van Nieuwenhuizen
Directeur

Jupiterweg 32
3893 GD Zeewolde
verkoop@vani-deuren.nl
(0341) 42 27 06

Contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte of advies op maat.