Onderhoud, service en reparatie

Vani-Deuren voert onderhoud, reparatie en service uit voor industriedeuren en dockequipment. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we de beste kwaliteit en service kunnen leveren. Onze servicemonteurs zijn VCA gecertificeerd en zijn in bezit van een hoogwerker en heftruckcertificaat. Ook werken zij met gekeurd gereedschap.  

Onderhoudscontract

Door preventief onderhoud kunt u de levensduur van uw producten verlengen. Door onderhoud uit te laten voeren bespaart u op onnodige en onvoorziene kosten. Elektrisch aangedreven industriedeuren, dockequipment en brandwerende installaties dienen minstens één keer per jaar door deskundigen te worden gekeurd. Pas na deze keuring behoudt u de garantie op de producten. Met ons onderhoudscontract worden uw producten jaarlijks gekeurd volgens de wettelijke voorschriften. 

Service, storingen en reparatie

Bij een onderhoudscontract zijn onze servicemonteurs 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u bereikbaar. Wij garanderen een snelle reactietijd bij storingen zodat wij deze snel kunnen verhelpen. Daarnaast kunnen wij in de meeste gevallen de storing direct oplossen, zodat dit geen belemmering vormt in de bedrijfsprocessen. 

Interesse in een onderhoudscontract? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer informatie Contact opnemen

Bekijk onze andere deuren

Service & Onderhoud

Preventief onderhoud kan de levensduur van uw producten verlengen en hoge kosten besparen. Vani-Deuren verzorgd onderhoud, reparaties en storingen. 

Meer informatie

Nick van Nieuwenhuizen
Directeur

Gratis inmeetservice
Advies en offerte op maat
Vakkundige montage
Betrouwbare Hörmann kwaliteit
Standaard 10 jaar garantie


Of het nu gaat om een elektrische sectionaaldeur, een klassieke kanteldeur of robuuste openslaande deuren. Wij zullen elke klant het juiste adviseren. 

Contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte of advies op maat