Optimale beveiliging

  • Solide constructie
  • Lange levensduur
  • Vrij van geleidingsrails

Storingsvrij

Uw omheining is pas echt compleet met een schuifhek van Hörmann. Hiermee wordt uw bedrijfspand optimaal beveiligd. De schuifhekken beveiligen tegen indringers en ramkraken. Ze zijn gemaakt van stevige stalen profielen en worden als compleet element met een openingsbreedte tot 16 meter geleverd. Zo kan bij schuifhekken die in tegengestelde richting lopen een breedte van 32 meter worden bereikt. De constructie is duurzaam en vrijdragend. 

Bij de Hörmann schuifhekken is er geen sprake van een geleidingsrails. Een groot voordeel hiervan is dat vuil of sneeuw en ijs geen belemmering kunnen vormen voor de hekloop. Daardoor is het hek onderhoudsarm en niet gevoelig voor storingen. Het altijd kunnen openen en sluiten van het hek is hierdoor gegarandeerd.

Meer weten? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Meer informatie Offerte aanvragen

Bekijk onze andere deuren

Service & Onderhoud

Preventief onderhoud kan de levensduur van uw producten verlengen en hoge kosten besparen. Vani-Deuren verzorgd onderhoud, reparaties en storingen. 

Meer informatie

Nick van Nieuwenhuizen
Directeur

Gratis inmeetservice
Advies en offerte op maat
Vakkundige montage
Betrouwbare Hörmann kwaliteit
Standaard 10 jaar garantie


Of het nu gaat om een elektrische sectionaaldeur, een klassieke kanteldeur of robuuste openslaande deuren. Wij zullen elke klant het juiste adviseren. 

Contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte of advies op maat