Een veilige oplossing

  • Betrouwbare Hörmann bescherming
  • Voldoen aan strenge kwaliteitseisen
  • 60, 90 of 120 minuten brandwerend

Veilige vluchtroutes

De brandwerende schuifdeur is ideaal voor brandcompartimentering en het brandveilig afsluiten van bedrijfshallen, explosiegevaarlijke omgevingen en grote kantoorgebouwen. De rookdichte brandwerende schuifdeuren zorgen daarnaast voor veilige vluchtroutes en nooduitgangen. Vooral in gebouwen waar veel personen komen beschermen de deuren tegen verspreiding van levensgevaarlijke rookgassen. De deuren hebben een aanstuurmogelijkheid door een brandmeldinstallatie en/of rookmelders.

Kwalitatief en betrouwbaar

De deuren zijn gemaakt van kwalitatieve materialen en worden continu getest en verbeterd. De brandwerende constructies zijn getest conform DIN 4102 en zijn goedgekeurd door het DIBt. Rookdichte brandwerende schuifdeuren voor veilige vluchtroutes en reddingsuitgangen zijn bovendien getest conform DIN 18095. Hierdoor zijn het betrouwbare deuren met een lange levensduur.

Voor een snelle personendoorgang en voor een gemakkelijke doorgang met steekwagens zijn brandwerende schuifdeuren met een loop-/vluchtdeur zeer geschikt. In het algemeen zijn de loop-/vluchtdeuren om veiligheidsredenen uitgerust met een deurdranger met geleidingsrail.

Meer informatie? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan?

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk onze andere deuren

VaNi-Finance

Wilt u een nieuwe garagedeur maar heeft u niet genoeg budget? Met een VaNi-Finance plan betaalt u een vast laag bedrag per maand! 

Meer informatie

Nick van Nieuwenhuizen
Directeur

Jupiterweg 32
3893 GD Zeewolde
verkoop@vani-deuren.nl
(0341) 42 27 06

Contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte of advies op maat.