Brandwerende schuifdeuren voor een betrouwbare objectbescherming

Voor alle objecten levert Hörmann al naargelang brandbelasting betrouwbare, op het gebruik en de risico’s afgestemde schuifdeuroplossingen in een 1- en 2-vleugelige uitvoering. De brandwerende constructies zijn getest conform DIN 4102, de kwaliteit wordt continu gecontroleerd door de “Materialprüfanstalt Braunschweig” en ze zijn goedgekeurd door het DIBt.
Rookdichte brandwerende schuifdeuren voor veilige vluchtroutes en reddingsuitgangen zijn bovendien getest conform DIN 18095. Ze verdienen aanbeveling voor alle zones waar veel personen komen, waar mensen in geval van brand moeten worden beschermd tegen de verspreiding van levensgevaarlijke rookgassen.
Voor een snelle personendoorgang en voor een gemakkelijke doorgang met steekwagens zijn brandwerende schuifdeuren met een loop-/vluchtdeur zeer geschikt. In het algemeen zijn de loop-/vluchtdeuren om brandbeveiligingstechnische redenen uitgerust met een deurdranger met geleidingsrail.

Nick van Nieuwenhuizen
Directeur

Gratis inmeetservice
Advies en offerte op maat
Vakkundige montage
Betrouwbare Hörmann kwaliteit
Standaard 10 jaar garantie


Of het nu gaat om een elektrische sectionaaldeur, een klassieke kanteldeur of robuuste openslaande deuren. Wij zullen elke klant het juiste adviseren. 

Contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte of advies op maat