Veilig en gebruiksvriendelijk

  • Voldoen aan veiligheidsvoorschriften
  • Duurzaam en solide
  • Eenvoudige bediening

Sporthaldeuren vormen een afscheiding tussen de hal en de bergruimtes in sporthallen en multifunctionele hallen. Omdat kinderen vaak ook toegang hebben tot de deuren is het van groot belang dat de deur beschikt over een veilige constructie. De Hörmann sporthaldeur voldoet aan de ongevalpreventievoorschriften ‘Scholen’ van de wettelijke ongevalleneisen GUV‑V S 1.

Veilige constructie

De constructie van de sporthaldeur is gebouwd om veiligheid te kunnen garanderen. De verticale en horizontale geleidingsrails zorgen voor een veilige deurgeleiding. De aanslagdempers zorgen voor een afremming bij het openen en sluiten. De deur draait bij het openen naar binnen, zo komt de deur in geopende toestand niet in de hal terecht. De onderste deurafsluiting is voorzien van een elastische klembeveiliging. Dit verkleint het risico op voetletsel met het sluiten van de deur. 

Wilt u advies voor uw situatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Meer informatie Offerte aanvragen

Bekijk onze andere deuren

Service & Onderhoud

Preventief onderhoud kan de levensduur van uw producten verlengen en hoge kosten besparen. Vani-Deuren verzorgd onderhoud, reparaties en storingen. 

Meer informatie

Nick van Nieuwenhuizen
Directeur

Gratis inmeetservice
Advies en offerte op maat
Vakkundige montage
Betrouwbare Hörmann kwaliteit
Standaard 10 jaar garantie


Of het nu gaat om een elektrische sectionaaldeur, een klassieke kanteldeur of robuuste openslaande deuren. Wij zullen elke klant het juiste adviseren. 

Contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte of advies op maat