Extra beveiligd en stijlvol

  • Standaard met RC 3-veiligheidsuitrusting
  • Met beglazing voor een mooie lichtval
  • Hoge kwaliteit op alle vlakken

Een deur uit de hoge klasse: de Hörmann ThermoSafe. Een beveiligde deur met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bent u op zoek naar een kwalitatieve voordeur met beglazing en extra veiligheid? Dan is de ThermoSafe voor u de juiste keuze. 

Hoge veiligheid
De ThermoSafe is beveiligd met een 5-voudig veiligheidsslot. Bij het sluiten draaien 3 stalen draaigrendels met 2 extra boutgrendels in de roestvrijstalen sluitplaten. Het veiligheidsrozet aan de buitenzijde beschermt het slot tegen doorboren en afbreken. Daarnaast is de profielcilinder uitgerust met een Anti-Picking-systeem en een doorboorbeveiliging. De scharnieren zijn uitgerust met een optilbeveiliging. Kortom, over de veiligheid van uw inboedel en familie hoeft u zich geen zorgen te maken. 

Uitstekende warmte- en geluidsisolatie
De ThermoSafe voordeur is uitstekend geïsoleerd. Het materiaal bestaat uit een thermisch onderbroken aluminium deurvleugel, 73 mm dik en volgeschuimd met polyurethaan. De deur heeft een warmte-isolatie van: UD-waarde tot ca. 0,87 W/(m²·K)*. Op de geluidsisolatie scoort deze deur ook uitstekend: RW,P tot 34 dB.

U kunt kiezen uit verschillende motieven, kleuren en designs met beglazing. Opties zijn er genoeg, u kunt de voordeur samenstellen naar wens. Maak uw voordeur bijvoorbeeld extra veilig met de elektronische deurspion. Uw entree wordt dan bewaakt met een groothoekcamera, ideaal voor kleine kinderen!

Vraag naar meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan, wij denken graag met u mee!

Meer informatie Offerte aanvragen

Bekijk onze andere voordeuren

VaNi-Finance

Wilt u een nieuwe voordeur maar heeft u niet genoeg spaargeld? Met een VaNi-Finance plan betaalt u een vast laag bedrag per maand! 

Meer informatie

Nick van Nieuwenhuizen
Directeur

Gratis inmeetservice
Advies en offerte op maat
Vakkundige montage
Betrouwbare Hörmann kwaliteit
Standaard 10 jaar garantie


Of het nu gaat om een elektrische sectionaaldeur, een klassieke kanteldeur of robuuste openslaande deuren. Wij zullen elke klant het juiste adviseren. 

Contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte of advies op maat