Pendeldeuren – de flexibele deuroplossing

  • Handig bij heftruckverkeer
  • Zeer geschikt voor de voedingsindustrie
  • Draagt bij aan de veiligheid

Multifunctioneel en effectief

De Hörmann pendeldeuren zijn ontworpen voor doorgangen met intensief verkeer. Dit kan gaan om personen maar ook om heftruckverkeer. De deuren dragen bij aan een aangenaam werkklimaat door bescherming te bieden tegen tocht en warmteverlies. Daarnaast voorkomen ze verspreiding van stof, dienen als geluidswering en houden ongedierte buiten de deur. De pendeldeuren worden compleet voor-gemonteerd geleverd, zo bespaart u op de montagekosten. 

Interesse in pendeldeuren? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij denken graag met u mee!

Meer informatie Offerte aanvragen

Strokengordijnen – minimaal energieverlies

  • Bespaar energiekosten
  • Behoud de lichtinval
  • Gemaakt van duurzame materialen

Energiebesparend

De Hörmann strokengordijnen zijn zeer geschikt als afsluiting van grote halopeningen. Door de afsluiting bespaart u op de energiekosten en gaat er geen warmte of kou verloren. De strokengordijnen houden de temperatuur op peil en  beschermen tegen water- of stofoverlast. De slijtvaste PVC-stroken sluiten goed en gaan alleen over de breedte van het voertuig of de lading open. Doordat de strokengordijnen doorzichtig zijn vergroot dit de lichtinval en reduceert de kosten voor de verlichting.

De gordijnen zijn zeer geschikt voor toepassing in de levensmiddelensector, in de farmaceutische industrie of in vriescellen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Meer informatie Offerte aanvragen

Bekijk onze andere deuren

Service & Onderhoud

Preventief onderhoud kan de levensduur van uw producten verlengen en hoge kosten besparen. Vani-Deuren verzorgd onderhoud, reparaties en storingen. 

Meer informatie

Nick van Nieuwenhuizen
Directeur

Gratis inmeetservice
Advies en offerte op maat
Vakkundige montage
Betrouwbare Hörmann kwaliteit
Standaard 10 jaar garantie


Of het nu gaat om een elektrische sectionaaldeur, een klassieke kanteldeur of robuuste openslaande deuren. Wij zullen elke klant het juiste adviseren. 

Contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte of advies op maat