Pendeldeuren – de flexibele deuroplossing

  • Handig bij heftruckverkeer
  • Zeer geschikt voor de voedingsindustrie
  • Draagt bij aan de veiligheid

Multifunctioneel en effectief

De Hörmann pendeldeuren zijn ontworpen voor doorgangen met intensief verkeer. Dit kan gaan om personen maar ook om heftruckverkeer. De deuren dragen bij aan een aangenaam werkklimaat door bescherming te bieden tegen tocht en warmteverlies. Daarnaast voorkomen ze verspreiding van stof, dienen als geluidswering en houden ongedierte buiten de deur. De pendeldeuren worden compleet voor-gemonteerd geleverd, zo bespaart u op de montagekosten. 

Interesse in pendeldeuren? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij denken graag met u mee!

Offerte aanvragen Meer informatie

Strokengordijnen – minimaal energieverlies

  • Bespaar energiekosten
  • Behoud de lichtinval
  • Gemaakt van duurzame materialen

Energiebesparend

De Hörmann strokengordijnen zijn zeer geschikt als afsluiting van grote halopeningen. Door de afsluiting bespaart u op de energiekosten en gaat er geen warmte of kou verloren. De strokengordijnen houden de temperatuur op peil en  beschermen tegen water- of stofoverlast. De slijtvaste PVC-stroken sluiten goed en gaan alleen over de breedte van het voertuig of de lading open. Doordat de strokengordijnen doorzichtig zijn vergroot dit de lichtinval en reduceert de kosten voor de verlichting.

De gordijnen zijn zeer geschikt voor toepassing in de levensmiddelensector, in de farmaceutische industrie of in vriescellen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk onze andere deuren

VaNi-Finance

Wilt u een nieuwe garagedeur maar heeft u niet genoeg budget? Met een VaNi-Finance plan betaalt u een vast laag bedrag per maand! 

Meer informatie

Nick van Nieuwenhuizen
Directeur

Jupiterweg 32
3893 GD Zeewolde
verkoop@vani-deuren.nl
(0341) 42 27 06

Contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte of advies op maat.