Energiebesparend en stijlvol

  • Geïsoleerde duurzame garagedeur
  • Maximale ruimte om te parkeren
  • Openen met mobiel, vingerscan of afstandsbediening

De garagesectionaaldeur is onze meest verkochte deur, en dat is niet voor niets! De sectionaaldeuren van het kwaliteitsmerk Hörmann zijn ontwikkeld om lang mee te gaan. Naast duurzaam zijn de deuren goed geïsoleerd, zo houdt u de warmte binnen. De deur is daarom zeer geschikt wanneer uw garage direct op het huis aansluit of wanneer u vanuit de garage toegang hebt tot de woning.

De deuren nemen weinig ruimte in beslag, zo houdt u genoeg plek over in de garage. Door het constructieprincipe bieden ze maximale ruimte om te parkeren, in en voor de garage. Ook de veiligheid van de Hörmann sectionaaldeuren is van hoog niveau. De deuren voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen

Opties zijn er genoeg, u kunt de garage deur samenstellen naar wens. U kunt kiezen tussen verschillende oppervlakken, kleuren en profilering. Maak uw deur extra luxe met mooie ledverlichting of bediening met uw mobiele telefoon.

Vraag naar meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan, wij denken graag met u mee!

Bij de aankoop van een garagedeur met aandrijving krijgt u nu Bluetooth app bediening gratis (t.w.v. €120,-). Klik hier voor meer informatie over de actie.

Meer informatie Offerte aanvragen

Nick van Nieuwenhuizen
Directeur

Gratis inmeetservice
Advies en offerte op maat
Vakkundige montage
Betrouwbare Hörmann kwaliteit
Standaard 10 jaar garantie


Of het nu gaat om een elektrische sectionaaldeur, een klassieke kanteldeur of robuuste openslaande deuren. Wij zullen elke klant het juiste adviseren. 

Contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte of advies op maat