Ruimtebesparend en duurzaam

  • Geïsoleerde sectionaaldeuren
  • Energiebesparende beglazing
  • Lage onderhoudskosten

Een kwalitatieve industriedeur kan een groot verschil maken voor uw bedrijf. Het heeft invloed op de bedrijfsprocessen en op de energiebesparing. Wij leveren enkel industriedeuren van het merk Hörmann om een hoge kwaliteit en duurzaamheid te kunnen garanderen. Wij denken graag met u mee en leveren voor iedere situatie een passende oplossing. 

Efficiënte isolatie

Verwarmde hallen hebben goed geïsoleerde deuren nodig om zo min mogelijk energie te verliezen. Bij de sectionaaldeuren heeft u de keuze uit verschillende diktes en profielen. Bijvoorbeeld een paneeldikte van 42mm of 67 mm. Zo kunt u nog efficiënter isoleren en besparen op de energiekosten.

Duurzame constructie

De industriële sectionaaldeuren zijn ontworpen om lang mee te gaan. Door de kwalitatieve constructie verminderen de onderhouds- en servicekosten. Dit maken de deuren een duurzame keuze. Daarnaast zijn de sectionaaldeuren ruimtebesparend. De deuren gaan verticaal open en daarmee ontstaat ruimte vóór en achter de deur. De deurpanelen worden vlak onder het plafond, verticaal boven de opening of daklijnvolgend opgeborgen. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Meer informatie Offerte aanvragen

Bekijk onze andere deuren

Service & Onderhoud

Preventief onderhoud kan de levensduur van uw producten verlengen en hoge kosten besparen. Vani-Deuren verzorgd onderhoud, reparaties en storingen. 

Meer informatie

Nick van Nieuwenhuizen
Directeur

Gratis inmeetservice
Advies en offerte op maat
Vakkundige montage
Betrouwbare Hörmann kwaliteit
Standaard 10 jaar garantie


Of het nu gaat om een elektrische sectionaaldeur, een klassieke kanteldeur of robuuste openslaande deuren. Wij zullen elke klant het juiste adviseren. 

Contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte of advies op maat