De Vani-Deuren werkwijze

Bij Vani-Deuren vinden we duidelijke communicatie en het nakomen van afspraken erg belangrijk. Om dit aan u te kunnen garanderen houden we een vaste werkwijze aan. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u wat u kunt verwachten!

1. Uw aanvraag

Via onze website, telefonisch of via de e-mail kunt u vrijblijvend een offerte of informatie aanvragen. In uw offerte aanvraag ontvangen we graag uw wensen en eventuele specificaties als u deze bezit. Heeft u bijvoorbeeld al voorbeelden van wat u zoekt, een indicatie van de maten of een specifieke kleur wens? Dit mag u allemaal naar ons doorsturen! Zo kunnen we een offerte op maat maken. 

2. Offerte en advies

Aan de hand van uw wensen adviseren wij u graag over ons aanbod en de mogelijkheden. We stellen een vrijblijvende offerte voor u op die u per e-mail ontvangt. Ook sturen wij u wat extra informatie toe over de mogelijkheden van de deur. 

3. Inmeetafspraak

Na het sturen van de offerte nemen we binnen enkele dagen telefonisch contact met u op. In dit gesprek kunt u aangeven wat u van de offerte vind. Vervolgens kunnen we een vrijblijvende inmeetafspraak met u inplannen, dit kan vaak al op korte termijn. In de inmeetafspraak doen we het volgende:

  • We nemen de maten van de deur op
  • Bespreken uw wensen en de offerte
  • Bekijken we de situatie en geven u advies
  • Laten we wat voorbeelden zien
  • Geven we antwoord op uw vragen

4. Definitieve offerte

Na de inmeetafspraak maken we een definitieve offerte voor u op die u per e-mail ontvangt. Hierop kunt u per e-mail aangeven of u akkoord gaat met de offerte. Na akkoord gaan we de deur en materialen voor u bestellen. Vervolgens doen wij, na het plaatsen van de bestelling, een voorstel voor een plaatsingsdatum per e-mail. Hierop kunt u vervolgens reageren en zo komen we uiteindelijk tot een definitieve datum waarop de deur geplaatst gaat worden!

5. Plaatsing

Dan is het zo ver! Uw deur wordt op de afgesproken datum gemonteerd door ons vakkundige montageteam. Ze halen uw oude deur eruit en voeren deze af. Vervolgens wordt de nieuwe deur in één dag geplaatst en netjes afgewerkt. U ontvangt een kopie van de werkbon per e-mail waarin alle montage details te zien zijn. 

6. Garantie

Na de plaatsing gaan we er natuurlijk van uit dat u ontzettend tevreden bent met uw nieuwe deur! We nemen binnen een aantal weken contact met u op om te vragen wat uw ervaring is en of alles naar wens is. U ontvangt standaard 10 jaar garantie op de deur en 5 jaar op de aandrijving. Mocht er iets zijn dan kunt u direct contact met ons opnemen en zorgen wij dat dit in orde komt!

Vragen over onze werkwijze? Laat het ons weten!

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk onze mogelijkheden

Garagesectionaaldeuren

Bekijk

Openslaande deuren

Bekijk

Kanteldeuren

Bekijk

Industriedeuren

Bekijk

Waarom Vani-Deuren?

Gratis inmeetservice
Advies en offerte op maat
Vakkundige montage
Betrouwbare Hörmann kwaliteit
Standaard 10 jaar garantie

Informatie aanvragen

Of bel ons voor meer informatie:
(0341) 42 27 06

Wat zeggen klanten over ons

Snelle korte duidelijke communicatie. Vriendelijk en snelle afhandeling.

Sjors / via Homedeal.nl

Mijn ervaring met Vani-Deuren is zeer goed. De prijs van de sectionaaldeur met afstandsbediening was zeer goed en de montage en levering werd extra snel uitgevoerd omdat er haast bij was. Voor mij zijn eerlijk gezegd 5 sterren niet genoeg ik geef ze 10 sterren. Bedankt mannen!

Sascha / via Homedeal.nl

Goede kwaliteit, prima service, vakkundig personeel.

Hugo / via Homedeal.nl

Nick van Nieuwenhuizen
Directeur

Jupiterweg 32
3893 GD Zeewolde
verkoop@vani-deuren.nl
(0341) 42 27 06

Contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte of advies op maat.