De beste oplossing bij goederenverkeer

  • Geoptimaliseerde processen
  • Energiebesparend
  • Veilig en kwalitatief

De Hörmann snelloopdeuren worden zowel binnen als buiten gebruikt om goederenverkeer te optimaliseren. Door de hoge openings- en sluitsnelheid van de deuren worden werkprocessen geoptimaliseerd en logistieke processen versneld. De duurzame constructie van de deuren is gemaakt om lang mee te gaan en maakt dit een investering wat u veel voordelen oplevert. 

Efficiënte warmte-isolatie

De volgeschuimde stalen panelen bieden een zeer hoge thermische isolatie. Vooral bij verwarmde hallen is het van groot belang dat de snelloopdeuren goed geïsoleerd zijn. De deuren zorgen ervoor dat u kunt besparen op uw energierekening. Kies voor een nog betere isolatie met de ThermoFrame. Door de thermische onderbreking verbetert u de warmte-isolatie met wel 15%. 

Contactloze beveiliging

De snelloopdeuren van Hörmann worden standaard geleverd met een geïntegreerd veiligheidslichtscherm. Dit bewaakt de doorgang tot een hoogte van 2500mm. Hierdoor wordt een crash voorkomen en biedt dit extra veiligheid voor uw medewerkers en goederen. Alle Hörmann snelloopdeuren voldoen aan de hoge Europese veiligheidseisen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Meer informatie Offerte aanvragen

Bekijk onze andere deuren

Service & Onderhoud

Preventief onderhoud kan de levensduur van uw producten verlengen en hoge kosten besparen. Vani-Deuren verzorgd onderhoud, reparaties en storingen. 

Meer informatie

Nick van Nieuwenhuizen
Directeur

Gratis inmeetservice
Advies en offerte op maat
Vakkundige montage
Betrouwbare Hörmann kwaliteit
Standaard 10 jaar garantie


Of het nu gaat om een elektrische sectionaaldeur, een klassieke kanteldeur of robuuste openslaande deuren. Wij zullen elke klant het juiste adviseren. 

Contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte of advies op maat