De beste oplossing bij goederenverkeer

  • Geoptimaliseerde processen
  • Energiebesparend
  • Veilig en kwalitatief

De Hörmann snelloopdeuren worden zowel binnen als buiten gebruikt om goederenverkeer te optimaliseren. Door de hoge openings- en sluitsnelheid van de deuren worden werkprocessen geoptimaliseerd en logistieke processen versneld. De duurzame constructie van de deuren is gemaakt om lang mee te gaan en maakt dit een investering wat u veel voordelen oplevert. 

Efficiënte warmte-isolatie

De volgeschuimde stalen panelen bieden een zeer hoge thermische isolatie. Vooral bij verwarmde hallen is het van groot belang dat de snelloopdeuren goed geïsoleerd zijn. De deuren zorgen ervoor dat u kunt besparen op uw energierekening. Kies voor een nog betere isolatie met de ThermoFrame. Door de thermische onderbreking verbetert u de warmte-isolatie met wel 15%. 

Contactloze beveiliging

De snelloopdeuren van Hörmann worden standaard geleverd met een geïntegreerd veiligheidslichtscherm. Dit bewaakt de doorgang tot een hoogte van 2500mm. Hierdoor wordt een crash voorkomen en biedt dit extra veiligheid voor uw medewerkers en goederen. Alle Hörmann snelloopdeuren voldoen aan de hoge Europese veiligheidseisen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk onze andere deuren

VaNi-Finance

Wilt u een nieuwe garagedeur maar heeft u niet genoeg budget? Met een VaNi-Finance plan betaalt u een vast laag bedrag per maand! 

Meer informatie

Nick van Nieuwenhuizen
Directeur

Jupiterweg 32
3893 GD Zeewolde
verkoop@vani-deuren.nl
(0341) 42 27 06

Contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte of advies op maat.