Voor een eenvoudige toegang tot de garage

Geïsoleerd en energiebesparend

De tweevleugelige, geïsoleerde openslaande garagedeuren van het kwaliteitsmerk Hörmann stralen luxe uit! Wanneer u de garage vaak gebruikt als toegang tot het huis zijn de openslaande deuren comfortabel in gebruik. Ook kunt u gemakkelijk uw fiets of tuingereedschap uit de garage halen. De deuren zijn goed geïsoleerd en dus energiebesparend. Voor toegang hoeft u maar één deur te openen, zo verliest u weinig warmte in de garage. 

10 jaar garantie

Bij openstand van beide deuren heeft u nog volledige doorgang in de garage. Zo kunt u nog optimaal gebruik maken van de ruimte in uw garage. Daarnaast zijn de deuren ontworpen om lang mee te gaan en zijn weerbestendig. U heeft standaard 10 jaar garantie op de deur. 

Pas de deur aan uw wensen aan. U heeft ruime keuze in kleuren, motieven, oppervlakken en handgrepen. Vraag naar meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan, wij denken graag met u mee!

Voor de openslaande deuren hebben we nu een tijdelijke aanbieding (wegens succes verlengd!). Luxe openslaande deuren van Hörmann inclusief (de)montage voor een actieprijs!
Klik hier voor meer informatie over de aanbieding.

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk onze andere deuren

VaNi-Finance

Wilt u een nieuwe garagedeur maar heeft u niet genoeg budget? Met een VaNi-Finance plan betaalt u een vast laag bedrag per maand! 

Meer informatie

Nick van Nieuwenhuizen
Directeur

Jupiterweg 32
3893 GD Zeewolde
verkoop@vani-deuren.nl
(0341) 42 27 06

Contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte of advies op maat.