Hoe veilig is uw woning?

Dit is een vraag die u zich misschien al eens heeft gesteld. Volgens de cijfers van het CBS wordt er elk jaar ongeveer 65.000 keer ingebroken. Door te kiezen voor een goed beveiligde garagedeur bent u hier beter tegen beschermt. Het kost de inbreker simpelweg meer tijd om uw woning binnen te komen. Wanneer een inbreker na ongeveer 90 seconden geen succes heeft, breekt hij in de meeste gevallen zijn inbraakpoging af.

Betrouwbare Hörmann beveiliging
Naast het letten op isolatie en duurzaamheid bij de aanschaf van een garagedeur is het dus ook belangrijk om voor veiligheid te kiezen. Alle garagedeuren van Hörmann zijn voorzien van de nieuwste technologieën om inbrekers buiten de deur te houden. Ook voldoen de deuren aan de strenge veiligheidseisen van de Europese norm 13241 getest en gecertificeerd.

Bij een sectionaaldeur klikt de optilbeveiliging automatisch in de aanslag van de geleidingsrail wanneer de deur dicht is. Zo is deze direct stevig vergrendeld en beveiligd tegen optillen. Deze deurvergrendeling is volledig mechanisch en werkt dus ook wanneer u geen aandrijving op de deur heeft. Bij de Berry-Kanteldeuren vergrendelt het unieke draaigrendelslot de deurbladhoeken stevig aan de omraming en sluit de deur daarmee veel betrouwbaarder af dan bij gewone stangvergrendelingen.

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)
Wilt u voldoen aan het PKVW en voldoen aan de eisen op het gebied van inbraakpreventie? Wij bieden voor iedere garagedeur een Politiekeurmerk inbouwset. Hiermee verhoogt u de veiligheid en kunt u voldoen aan de eisen om het PKVW-certificaat te behalen.

Wilt u advies bij het kiezen van een veilige garagedeur? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Meer informatie Offerte aanvragen

Bekijk onze andere deuren

VaNi-Finance

Wilt u een nieuwe garagedeur maar heeft u niet genoeg budget? Met een VaNi-Finance plan betaalt u een vast laag bedrag per maand! 

Meer informatie

Nick van Nieuwenhuizen
Directeur

Jupiterweg 32
3893 GD Zeewolde
verkoop@vani-deuren.nl
(0341) 42 27 06

Contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte of advies op maat.

  Nick van Nieuwenhuizen
  Directeur

  Jupiterweg 32
  3893 GD Zeewolde
  verkoop@vani-deuren.nl
  (0341) 42 27 06

  Contactformulier

  Vraag vrijblijvend een offerte of advies op maat.