Kies voor hoge inbraakbeveiliging en kwaliteit

  • Politiekeurmerk Veilig Wonen
  • Hoge inbraakbeveiliging
  • Luxe uitstraling gecombineerd met kwaliteit

Wist u dat u met een tweepersoons huishouden gemiddeld 25.000 keer per jaar de voordeur gebruikt? Daarom is het belangrijk dat uw deur van goede kwaliteit is en dit intensieve gebruik aan kan. Wij leveren enkel voordeuren van het kwaliteitsmerk Hörmann en dat is niet voor niets! De voordeuren bieden een uitstekende warmte-isolatie, hoge veiligheid en zijn onderhoudsarm. Uw voordeur bijschilderen is bijvoorbeeld niet nodig! 

De voordeur kan een belangrijke rol spelen in de stijl van uw woning. Het is belangrijk dat de deur hierop aansluit. Hörmann biedt veel mogelijkheden in motieven, beglazing en kleuren. Zo kunt u kiezen wat het beste bij uw huis past. Wanneer het om veiligheid gaat, nemen Vani-Deuren en Hörmann geen genoegen met compromissen. De voordeuren beschikken over een RC 3-veiligheidsuitrusting, deze certificering wordt aanbevolen door anti-inbraakinitiatieven en de politie.

Wilt u meer luxe? Denk dan eens aan een vingerscan. Zo heeft u geen sleutel meer nodig en kunt u met uw vingerafdruk de voordeur openen. Vraag naar meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan, wij denken graag met u mee!

Meer informatie Offerte aanvragen

Nick van Nieuwenhuizen
Directeur

Gratis inmeetservice
Advies en offerte op maat
Vakkundige montage
Betrouwbare Hörmann kwaliteit
Standaard 10 jaar garantie


Of het nu gaat om een elektrische sectionaaldeur, een klassieke kanteldeur of robuuste openslaande deuren. Wij zullen elke klant het juiste adviseren. 

Contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte of advies op maat