Waar worden onze deuren van gemaakt?

Hoewel vaak wordt gedacht dat de meeste garagedeuren van kunststof worden gemaakt is dit niet waar. Het lijkt op kunststof, maar in werkelijkheid zijn de meeste garagedeuren gemaakt van staal en aluminium. De Hörmann garagedeuren zijn gemaakt van 42mm dikke, dubbelwandige stalen panelen die vol geschuimd zijn met polyurethaan. Dit zorgt voor extra stevigheid en een uitstekende warmte-isolatie. Enkel een garagedeur gemaakt van kunststof kan nooit dezelfde kwaliteit en stevigheid bieden als een stalen deur.

Onderhoudsvrij
De Hörmann garagedeuren zijn onderhoudsvrij en worden geleverd in alle RAL kleuren en verschillende oppervlakken. Zelfs een likje verf na een paar jaar is niet nodig! De deur is bestand tegen weer en wind en garanderen een lange levensduur. De oppervlakken van de deuren zijn optimaal beschermd tegen roest. Verzinkt materiaal en een hoogwaardige polyestergrondlaag aan beide zijden van de deur stoten water af.

Hoogwaardige Hörmann kwaliteit
Bij Hörmann is kwaliteit gegarandeerd en worden de producten zelf ontwikkeld en geproduceerd. Hierdoor durven zij u met zekerheid standaard 10 jaar garantie op de deur en 5 jaar garantie op de aandrijving te geven.

Wilt u advies bij het kiezen van de juiste garagedeur? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Meer informatie Offerte aanvragen

Bekijk onze andere deuren

VaNi-Finance

Wilt u een nieuwe garagedeur maar heeft u niet genoeg budget? Met een VaNi-Finance plan betaalt u een vast laag bedrag per maand! 

Meer informatie

Nick van Nieuwenhuizen
Directeur

Jupiterweg 32
3893 GD Zeewolde
verkoop@vani-deuren.nl
(0341) 42 27 06

Contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte of advies op maat.

  Nick van Nieuwenhuizen
  Directeur

  Jupiterweg 32
  3893 GD Zeewolde
  verkoop@vani-deuren.nl
  (0341) 42 27 06

  Contactformulier

  Vraag vrijblijvend een offerte of advies op maat.