Deuren voor collectieve garages – veel uitvoeringen, één kwaliteit

Optimale rendabiliteit, duurzame functies en persoonsveiligheid evenals een extreem zachte deurloop, ook bij hoge frequentie, zijn de opvallende kenmerken van de garagedeur voor collectieve garages.

De naar buiten zwenkende kanteldeur N 500 is zeer geschikt voor dubbele garages voor particulieren en voor collectieve garages met maximaal 25 parkeerplaatsen.

De kanteldeur ET 500 zwenkt bij het openen en sluiten slechts maximaal 40 mm naar buiten en is daarom optimaal geschikt voor collectieve garages die bijv. langs een trottoir liggen.
De constructie van de schuifdeur ST 500 onderscheidt zich bovendien door de geringe lateihoogte.

De Speed-sectionaaldeur met microgeprofileerd oppervlak vormt een meerwaarde voor de deuropening en is ook nog zeer snel.

Berry-kanteldeuren zijn door de robuuste constructie en de ongecompliceerde bediening zeer geschikt voor een veilige afsluiting van parkeerplaatsen in collectieve garages. De verschillende ventilatieopeningen waarborgen een optimale ventilatie.

Roldeuren en rolhekken
 zijn door hun eenvoudige constructie zeer robuust. Door de compacte opwikkeling is weinig bovenruimte nodig. Wanneer er heel weinig ruimte is, is ook buitenmontage mogelijk.
Alle deurtypes bieden samen een enorme verscheidenheid van motieven en de mogelijkheid van een individuele vormgeving.

Nick van Nieuwenhuizen
Directeur

Gratis inmeetservice
Advies en offerte op maat
Vakkundige montage
Betrouwbare Hörmann kwaliteit
Standaard 10 jaar garantie


Of het nu gaat om een elektrische sectionaaldeur, een klassieke kanteldeur of robuuste openslaande deuren. Wij zullen elke klant het juiste adviseren. 

Contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte of advies op maat