Bespaar op uw energierekening

Vroeger werd bij veel nieuwbouwwoningen de standaard niet-geïsoleerde kanteldeur geplaatst. Ook bij woningen waarbij de garage in verbinding staat met de woning. Hoewel de kanteldeur kwalitatief een prima deur is zitten er toch een aantal nadelen aan vast. In de garage ontstaat vaak een vochtig klimaat en uw woning verliest veel warmte via de garage. Het plaatsen van een geïsoleerde garagedeur helpt bij het besparen van energie en is een duurzame keuze.

Ook bij woningen waar de garage niet aan de woning grenst wordt steeds vaker een geïsoleerde garagedeur geplaatst. Vooral wanneer u spullen in de garage heeft staan die vochtvrij moeten blijven. Wanneer u alleen de garage gebruikt voor het stallen van een auto of fietsen, en de garage grenst niet aan uw woning, voldoet een kanteldeur uiteraard wel.

Uitstekende warmte-isolatie
Onze geïsoleerde Hörmann garagedeuren hebben een uitstekende warmte-isolatie. De deuren zijn dubbelwandig thermisch geïsoleerd. Door de 42mm dikke, stalen panelen die vol geschuimd zijn met polyurethaan wordt de kou buiten de deur gehouden. Tevens zorgt dit voor extra stevigheid en bent u verzekert van een lange levensduur.

Bekijk ons aanbod in geïsoleerde garagedeuren. Wilt u advies bij het kiezen van de juiste garagedeur? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Meer informatie Offerte aanvragen

Bekijk onze andere deuren

VaNi-Finance

Wilt u een nieuwe garagedeur maar heeft u niet genoeg budget? Met een VaNi-Finance plan betaalt u een vast laag bedrag per maand! 

Meer informatie

Nick van Nieuwenhuizen
Directeur

Jupiterweg 32
3893 GD Zeewolde
verkoop@vani-deuren.nl
(0341) 42 27 06

Contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte of advies op maat.

  Nick van Nieuwenhuizen
  Directeur

  Jupiterweg 32
  3893 GD Zeewolde
  verkoop@vani-deuren.nl
  (0341) 42 27 06

  Contactformulier

  Vraag vrijblijvend een offerte of advies op maat.