Kies voor duurzaamheid en kwaliteit

Bij Vani-Deuren vinden we kwaliteit en duurzaamheid ontzettend belangrijk. We zien dat duurzaam wonen steeds belangrijker wordt, in de winter wilt u de kou buiten de deur houden maar ook wilt u rekening houden met het milieu. Energiebesparing is een belangrijke eerste stap. Vaak wordt een aangrenzende garage vergeten en koelt het huis toch aanzienlijk af. Een goed geïsoleerde garagedeur biedt hiervoor de perfecte oplossing. Een volledig geïsoleerde woning bespaart energie en ook extra kosten!

Kwaliteit en levensduur
Wij willen u de garantie kunnen geven dat de garagedeur lang meegaat. Daarom leveren wij enkel deuren van het Duitse kwaliteitsmerk Hörmann. Met 10 jaar garantie op de deuren en 5 jaar op de aandrijvingen voldoet Hörmann aan de kwaliteitsbelofte. De deuren zijn bestand tegen weer een wind en gaan moeiteloos zo vaak open en dicht als u wilt. Met meer dan 80 jaar ervaring heeft Hörmann al meer dan 20 miljoen deuren en aandrijvingen verkocht en zijn ze marktleider in Europa.

Duurzaam produceren
Hörmann dekt haar energiebehoefte voor 100% uit ecostroom. In combinatie met een intelligent en gecertificeerd energiemanagementsysteem, het CO2-neutraal versturen van post en het recyclen van herbruikbare materialen wordt jaarlijks meer dan 40.000 ton CO2 bespaard.

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste garagedeur!

Meer informatie Offerte aanvragen

Bekijk onze andere deuren

VaNi-Finance

Wilt u een nieuwe garagedeur maar heeft u niet genoeg budget? Met een VaNi-Finance plan betaalt u een vast laag bedrag per maand! 

Meer informatie

Nick van Nieuwenhuizen
Directeur

Jupiterweg 32
3893 GD Zeewolde
verkoop@vani-deuren.nl
(0341) 42 27 06

Contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte of advies op maat.

  Nick van Nieuwenhuizen
  Directeur

  Jupiterweg 32
  3893 GD Zeewolde
  verkoop@vani-deuren.nl
  (0341) 42 27 06

  Contactformulier

  Vraag vrijblijvend een offerte of advies op maat.